Vin
Lidt om huset: Carlin de Paolo er et familiedrevet vinhus på fjerde generation, som altid har holdt sig til at producere og sælge vin. “A family united in life and in work” er deres motto. Arbejdet på Carlin de Paolo’s vingårde har altid været en blanding af hårdt slid, men med glæde i arbejdet og den frugt det bærer af sig. Vingården er båret af den frugtbare jord den er bygget på, familie kærlighed og til tider afkald på andre ting. 

“The best ingredient of a wine is the honesty of the producer”

Farve/Duft/Smag: Denne skønne, friske hvidvin har en flot halmgul farve. I aromaen er den blomsterrig fyldt med hvide blomster og noter af frugtig fersken. I smagen er den lækker delikat, frisk og fuld af frugtagtig sødme.

Fremstilling: Fremstillingen af denne vin sker i ståltanke ved kontrolleret temperatur på 12° C. i 30 dage.

Gastronomi/Servering: Denne søde, friske hvidvin er ideel som en aperitif. Den går også godt til fisk, lyst kød og eller bløde oste. Som alle andre vine, nydes den også perfekt i et glas for sig selv, bare fordi man lige lyster. Den serveres bedst ved en temperatur på ca. 10° C.

Lokalitet: Italiensk

Årgang: 2016

Flaske størrelse: 750 ml

Druer: Cortese, Favorita, Chardonney, Arneis

Tilføj til Ønskeliste
139,00 kr


Farve/Duft/Smag: Denne trippel-destillerede dry gin, opnår sin fantastiske smag, gennem udvalget af lokale urter, opdyrket i førsteklasses kvalitet. Den har en intens, men dog blid aroma med botaniske noter. Den er meget behagelig og afbalanceret med en blød citrusfinish.

Cocktail opskrift: BFB Rosemary Citrus GT

Det skal du bruge:
- Et stort bowle glas
- 3 til 5 isterninger
- 1 kvist rosmarin
- 1 skrive citron
- 4 cl. BFB Gin
- En neutral tonic

Sådan gør du:
- Kom isterningerne og din garnish i glasset
- Hæld BFB ginnen over din garnish
- Top og med en neutral tonic
- Nyd din drink, der nu er drikkeklar!

Lokalitet: Spanien
Type: Gin
Alkohol: 37,4%
Flaske størrelse: 700 ml

Tilføj til Ønskeliste
249,00 kr
Farve/Duft/Smag:
Kastanjelikøren fra Gauthier hører til blandt de lækrere, søde sager. Det er en vel afbalanceret likør lavet på kastanjer fra Ardeche i Sydfrankrig. I dette område er der i generationer blevet lavet fantastiske likører, men kastanjelikøren overgår dem alle. Alle der smager den, overraskes over at der virkelig er noget der smager så godt.

Gastronomi/Servering:
Kun fantasien sætter grænser for, hvad denne helt unikke likør kan bruges til. Den kan bruges helt klassisk som supplement til kaffen, enten ved siden af eller i kaffen. Den kan bruges til diverse deserter - blandt andet smager den fantastisk hældt over isdesserter, eller som smag i flødeskum og lagkagebunde. Ud over dette kan den benyttes som marinade til kødretter eller i sovse. Prøv også at blande den med enden brandy, vodka eller mousserende vin, så den kan den nydes i lækre drinks.
Den står også rigtig godt helt alene i et afkølet glas. Har du endnu ikke prøvet kastanjelikør, burde du ikke snyde dig selv for denne exeptionelle oplevelse.

Lokalitet: Frankrig
Flaske størrelse: Fås både som 350 ml. og 700 ml.
Alkohol: 18%
Smag: Kastanje
Tilføj til Ønskeliste
139,00 kr

shortdesc] Lidt om huset: Carlin de Paolo er et familiedrevet vinhus der lige nu kører på fjerde generation af vinproduktion og -salg. “A family united in life and in work”, som de selv siger det. Arbejdet på Carlin de Paolo’s vingårde har altid været en blanding af hårdt slid, men med stor glæde og stolthed i selve arbejdet og den frugt det bærer af sig. Vingården bæres, udover den høje arbejdsmoral, også af den frugtbare jord den er bygget på. Dertil er familiekærlighed og til tider afkald på andre ting, også en vigtig ingrediens, for at kunne drive en vingård med success, som Carlin de Paolo's gårde er.

“The best ingredient of a wine is the honesty of the producer.”

Farve/Duft/Smag: Denne skønne, mousserende spumante har en halmgul farve, med bløde gyldne nuancer. Dens aroma er intens, delikat og dejlig blomstrende. I smagen er den elegant og frugtagtig, med en fin og vedvarende perlage. Der anes et hint af søde ferskner.

Fremstilling: Druerne kommer under et kort tryk med ”simultaneous maceration”. Fermentering sker i ståltanke ved en lav temperatur.

Gastronomi/Servering: Denne Luis Spumante er fremragende som aperitif, appetitvækkere eller som velkomstdrink. Prøv blandt andet at mixe den med et strejf af ferskensirup, eller en anden sød frugtig sirup eller likør. Den er også en dejlig ledsager til diverse pastaretter, friske oste og til fisk og skaldyr. Den serveres helst ved en temperatur på ca. 8° - 10° C.

Lokalitet: Italiensk
Årgang: NV
Flaske størrelse: 750 ml.
Druer: Chardoney, Arneis, Muscato

Tilføj til Ønskeliste
169,00 kr
Lidt om huset: Carlin de Paolo er et familiedrevet vinhus, i sin fjerde generation som altid har holdt sig til at producere og sælge vin. “A family united in life and in work”. Arbejdet på Carlin de Paolo’s vingårde har altid været en blanding af hårdt slid, men glæde i arbejdet og den frugt det bag af sig. Vingården er i generationer blevet båret af den frugtbare jord den er bygget på, familie kærlighed og til tider afkald på andre ting.

“The best ingredient of a wine is the honesty of the producer.”

Farve/Duft/Smag: Denne skønne rødvin har en intens rubin-rød farve. Den er rund på ganen, hvilket gør den dejlig nem at drikke. I munden er vinen blød og tør. Den har fine hints af røde frugter som kirsebær, brombær og jordbær. Disse noter er fremherskende, men der er også hints af blomster såsom roser og violetter

Fremstilling: Vinen er fremstillet under kontrollerede temperaturer i ståltanke.

Gastronomi/Servering: Denne vin passer perfekt til alle de enkle italienske retter, såsom frisk ost, skinke, salami, appetizers, tapas og selvfølgelig til pizza.

Priser: I 2016 scorede denne vin 88 point ved Luca Maroni.

Lokalitet: Italiensk

Årgang: 2017

Flaske størrelse: 750 ml.

Druer: Barbera 50% Dolcetto 50%
Tilføj til Ønskeliste
118,00 kr
Farve/Duft/Smag: En 15 års X.O rom, aldret efter solera-systemet. Denne flotte, bronzefarvede rom har en intens aroma, som er typisk for en aldret rom. Den er delikat med noter af rosin, mandel, appelsinskal og træ. I munden er den blød og glat, og man fornemmer hurtigt, at rommen har lagret i Pedro Ximenez tønder. Dette kommer til udtryk ved en helt særlig sødme i smagen, som er afbalanceret med toffee, moden banan, appelsin og tørret frugt.

Gastronomi og servering: Romens skønne aroma gør det muligt at nyde den i diverse cocktails. Den kan også nydes alene, og da den har lidt sødme fra PX fadene er det også en velegnet rom til personer, som skal i gang med at udforske rom-universet.

Lokalitet: Spanien

Rommens oprindelse: Caribien

Alder: 15 År

Alkohol: 40%

Flaske størrelse: 700 ml

Tilføj til Ønskeliste
399,00 kr
 Lidt om huset: Carlin de Paolo er et familiedrevet vinhus der nu kører på sin fjerde generation. De har altid har holdt sig til og holdt af at producere og sælge vin, og som de selv siger det: “a family united in life and in work”.
Arbejdet på Carlin de Paolo’s vingårde har altid været en god blanding af hårdt slid, arbejdsglæde og kærlighed for den frugt det bærer af sig. Vingården er i generationer blevet båret af den frugtbare jord den er bygget på, familiekærlighed og til tider også et nødvendigt afkald på andre ting.

“The best ingredient of a wine is the honesty of the producer.”

Farve/Duft/Smag: Denne sprudlende, mousserende vin har en flot lyserød farve, med strejf af nogle frugtige ferskenfarver. Den har en intens blomstret og delikat fersken-aroma. Den er frisk i smagen, med en fin og vedvarende perlage.

Fremstilling: Druerne kommer under et kort tryk med ”simultaneous maceration”. Fermentering sker i ståltanke ved en lav temperatur.

Gastronomi/Servering: Vinen fungerer fremragende som en aperitif. Derudover er den et perfekt match til lette og cremede pastaretter. Derudover komplimenterer den friske oste og skaldyrsretter rigtig godt. Den serveres bedst ved en temperatur på ca. 8° -10° C.

Lokalitet: Italiensk

Årgang: 2012

Størrelse: 750 ml.

Druer: Hvide druer fra indfødte druesorter

Tilføj til Ønskeliste
139,00 kr
Lidt historie: Miguels Port kommer fra familiegården beliggende på bredden af Douro-floden i Øvre Corgo. Ejendommen strækker sig mellem floder og bjerge. Blandt de forskellige skråninger står vinstokkene langs floden. Gården blev startet af Baron of Seixo i 1845. Den strækker sig over 200 hektar, hvoraf der på en tredjedel dyrkes vinstokke. Vinstokkene er klassificeret med brevet A, som er den højeste kategori i Douro skalaen. De plantede druesorter er af de mest traditionelle druer fra regionen, og de bruges til at producere Duoro-vin samt portvin.

Farve/Duft/Smag: Dette er en fantastisk, lys Ruby Rosé-portvin. Den har en attraktiv lyserød farve, hvilket er et resultat af en begrænset kontakt med drueskindet under fremstillingen. Den er let og frugtagtig, og har en sød og delikat smag.

Fremstilling: Miguels' Rosé Port fremstilles ved, at druerne knuses og presses sagte. Derefter gæres druerne i ståltanke, tempereret med lave temperaturer. Når druen når det ønskede niveau af sødme, tilsættes brandy på 77%, således at alkoholhol-gæringen stopper med at fremstille restsukker.

Gastronomi/Servering: Den nydes bedst afkølet ved 8–10 grader. Prøv eventuelt at blande den med tonicvand, kom en skive appelsin i som pynt og servér den som en saftig drink i et stort vinglas. Du kan også bruge den til velkomstdrinks eller som aperitif til en forret. Derudover er den fantastisk som en dessert i sig selv, eller som supplement til forskellige desserter og oste.

Lokalitet: Portugal

Flaske størrelse: 750 ml.

Røde druer: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cão, Tinta Roriz, Tinta Barroca.

Hvide druer: Malvasia Fina, Rabigato, Códega Viosinho.

Tilføj til Ønskeliste
149,00 kr
Lidt om huset: Sequeira-familien høster kun det absolut bedste fra deres vinmarker og frugtplantager, når de byder velkommen til rejsende fra hele verden. Mange mennesker farter hvert år til Duoro-området i Portugal, hvor familie-ejendommene ligger spredt ud over det frodige landskab. Og således fødes disse forførende Port og Douro vine.
Gourmetvinene bliver perfektioneret af Rita Sequeira, af et udvalg af de bedste og mest traditionelle lokale druesorter. Hvert Sequeirinha-produkt er en blanding af de bedste fra familiens traditionelle “Quintas”, der er lavet til at matche hvert øjeblik i livet, samt at bære en smagsoplevelse med sig, der beretter om Duoro-regionens perfekte natur.

Farve/Duft/Smag: Denne dybe, rubinfarvede Portvin med varme træfads-aromaer, fører os med sin unge alder til møllerne i høsttiden. Med udsøgte aromaer af vilde bær, og modne kirsebær-noter, er dette Sequeiras-familiens valg, når de vil nydehverdagens små, magiske øjeblikke.

Fremstilling: Denne udsøgte Tawny port fremstilles i granit fade.
Gastronomi/Servering: Som Sequeiras-familien selv mener, så er denne ruby Port ideel når som helst. Server den som en aperitif til en lækker forret eller med diverse smagfulde desserter. Den nydes bedst lidt kølet.

Lokalitet: Portugal

Årgang: NV

Mål: 750 ml.

Druer: Touriga Franca 30%, Tinta Barroca 30%, Tinta Amarela 20% & Souâo 20%

Tilføj til Ønskeliste
139,00 kr
Lidt om huset: Hær kommandøren Rafael Cruz Conde, grundlagde kælderen i 1902, for at producere, alder og kommercialisere de bedste vine fra Montilla-Moriles området. Dette skulle både være generøse vine, hvide vine, Pedro Ximenez søde vine og brandies. Som følge af den intense vinaktivitet blev Cruz Conde en af de vigtigste vingårde i området, udstyret med en stor infrastruktur. Aktivitetsudviklingen muliggjorde opførelsen af en underjordisk kælder bestående af 6 hvælvede nav og andre kældre med en enestående arkitektur. Traditionen for Cruz Conde vine og produkter lever stadig videre i dag.

Fremstilling: Denne søde PX er opnået fra Pedro Ximenez druer, som først laves til rosiner. I slutningen af sommeren spredes druerne på måtter for at koncentrere sukkerarter, aromaer og smag. Derefter presses de rosinerne omhyggeligt, for at opnå en rosinjuice, som bliver til PX-vinen efter flere år på egetræsfade.

Farve/Duft/Smag: Denne fantastiske, søde vin, har en flot og mørkegylden, mahognilignende farve. Den har intense aromaer af rosiner og figner og er yderst behagelig, karakteristisk og aromatisk på ganen.

Gastronomi/Servering: Pedro Ximendes Sherry et godt match med blandt andet blå oste og andre cremede, fede oste. Den går fantastisk sammen med en bred vifte af desserter, såsom vaniljeis, panna cottaog mørk chokolade. Derudover er den perfekt som en dessert i sig selv.

Lokalitet: Spanien

Årgang: 5 År

Type: Sød Sherry

Tilføj til Ønskeliste
139,00 kr
Tawny Port - Sequeirinha
Udsolgt
Lidt om huset: Sequeirinha-familiens motto er ”family's choice port and douro wines, olive oil & gourmet products”. For at byde velkommen til rejsende fra hele verden, som kommer for at besøge familieejendommene i Douro, høster Sequeira familien kun det bedste fra deres vinmarker og frugtplantager. Således fødes disse engagerende Port og Douro vine. 

Hvert år farter mange mennesker til Duoro-regionen i Portugal, for at opleve magien omkring områdets magiske og storslåede natur. Derudover ligger der et væld af familieejendomme spredt som små, beundringsværdige perler, i landskabet.
For at byde disse rejsende velkommen, høster Sequeira-familien kun de absolut bedste høster fra deres vinmarker og frugtplantager. Og således fødes deres forførende Port- og Duoro-vine.

Farve/Duft/Smag: Denne port, er med sin smukke topaz-nuancer, et resultat af aldring i nye tønder som er nøje udvalgt af Sequeiras varehuse. Her kombinereres den med vaniljerøget aroma og får udover sødmen også en læderagtig aroma. Den rundes af med afbalanceret sødme og dvælende eftersmag. Familiens personlige valg, når de selv vil fejre hverdagens små og smukke tilfældigheder.

Fremstilling: Denne udsøgte tawny port fremstilles i granit fade.
Gastronomi/Servering: Porten er ideel til røget skinke, diverse oste og desserter såsom valnøddekage eller mørk chokolade.

Lokalitet: Portugal

Mål: 750 ml.

Druer: Touriga Nacional 55%, Touriga Franca 30% 

Tilføj til Ønskeliste
139,00 kr