Se vores video om Tebutikken

HISTORIEN OM

Tebutikken Sanderhouse

For snart 30 år siden åbnede vi Tebutikken Sanderhouse i Kolding. Siden da har det været vores ønske og passion, at sprede varme, hygge og gode dufte til alle, der har lyst til at besøge os. 

Gennem årene har det altid været vores mål, at yde det optimale for at give alle gæster og kunder en god oplevelse. 

Det vil også i fremtiden være vores klare mål, at sende tilfredse kunder ud af døren i vores butikker i Kolding og Ribe og ligeledes i vores webshop www.sanderhouse.dk 

I Tebutikken Sanderhouse er omdrejningspunktet den gode te og det fører vi i utallige variationer og fra alle verdenshjørner. Vores hylder bugner af den en dåse efter den anden, fyldt til randen med friske velduftende teer. 

Sort, hvid, grøn, rød, ren, aromatiseret og blandet te – her er noget for enhver smag. 

Men også andet end te kan få plads i Sanderhouse. For er der noget vi elsker næsten lige så højt som te, så er det chokolade, god lakrids, lækre småkager,  marmelade, cremet lemoncurd og mange, mange andre gode spiselige sager. 

I vores fysiske butik i Kolding finder du ud over te og lækkerier også et stort og bredt udvalg af dejlige produkter til boligen. Smukt porcelæn, lækkert nordisk interiør fra Ib Laursen, elskeligt legetøj fra Maileg. Smukke stagelys fra Ester&Erik, køkkengrej fra De Buyer og vidunderlige tehætter og foldede lampeskærme i Liberty mønstrede stoffer. 

I hjertet af Ribes smukke gamle bykerne har vi fået lov at indrette os i byens tidligere  Apothek. 4 små hyggelige rum har vi fyldt op med herligheder. I forbutikken har vi en lille bid af England med smukke blomstrede Emma Bridgewater krus, tedåser, kiksedåser og serveringsbakker. Her er også Hannah Dales uimodståelige plysdyr og gedigne puslespil. Skønne velduftende sæbestykker fra de botaniske haver – Kew Gardens- i London og masser af søde kort til enhver anledning. 

I midterrummet har vi teuniverset med alle vores mest populære te blandinger og lidt sødt dertil. 

Dernæst et helt vidunderligt rum med lokale Ib Laursens nordiske interiør produkter. Puder, tæpper, lys, vaser og anden pynt.  

Og sidst, men ikke mindst, et helt rum fyldt med en farveeksplotion af lækre børnevenlige produkter fra det danske firma RICE. Her kan man kun blive glad. 

I Sanderhouse starter hver dag med, at vi sætter vand over til te, vi tænder, stearinlys og sætter noget dejligt musik på radioen og er således klar,  til at tage imod dagens gæster.  

Vi forsøger at skabe et rum, væk fra stress og jag. Et rum fyldt med gode dufte og ro til at vælge. 

Masser af positive tilkendegivelser fra vores dejlige kunder fortæller os, at det er lykkedes. At Sanderhouse er et rart sted, at komme netop fordi her er ro og  tid…. Det er vi lykkelige for at høre og det er vi stolte af. 

Vi glæder os til også at byde dig velkommen i en af vores butikker eller her på siden 

Venligste hilsner 

Helle & Tepigerne