Erhvervs Gavekurve / Firmagaver

Her finder i vores eksempler på gavekurve.
Indholdet i gavekurvene kan variere. Derfor bedes i ved bestilling at kontakte os, for at få et gavekurv der passer til jer.

Særlige anledninger

Bobler og chokolade

Eksklusiv og velsmagende hilsen til brudeparret. Summerbirds økologiske mousserende vin og gaveæske med marcipanhjerter overtrukket med mørk chokolade.

Du kan bestille denne eller en lignende gave ved at kontakte os på info@tebutikken-kolding.dk eller på tlf. 75532755

Summertime

Luksus Picnic

Rose portvin og italienske bobler. Gourmet vingummier, chewy marshmallows og en fin stofserviet til at anrette det hele på.

Det bliver en god tur!

Kurven her er et eksempel på de mange kurve vi pakker. kontakt os på info@tebutikken-kolding.dk eller tlf. 75532755 hvis vi skal pakke noget ligende til dig

"Tak fordi vi måtte komme"

Værtsgaven

En god blanding, der passer til en dejlig aften ved grillen. Kan indeholde Øl, BBQ sauce, marinade, sennep, ketchup, foccacia stænger og lidt sødt til kaffen.

Denne kurv er et eksempel på en værtsgave. Ønsker du noget ligende kan du kontakte os på info@tebutikken-kolding.dk eller på telefon 75532755

Tillykke kære veninde..

Sød Tøs

Lyserød og rosa nuancer til den søde veninde. Rosevin, sprøde småkager, fyldte chokolader, lakrids, vingummi og en dejlig te.

Hvis du ønsker noget lignende så kontakt os på info@tebutikken-kolding.dk eller på tlf. 75532755

Jubilæum

Godt gået!

Vi pakker mange receptionsgaver året rundt. Runde fødselsdage, jubilæer, fratrædelser, tiltrædelser og fødselsdage. Hver en mærkedag fortjener noget godt.

Vi fylder gaverne med alt godt fra butikken. Kaffe, te, vin, likør, fyldte chokolader, lakrids og gourmetprodukter.

Kontakt os på info@tebutikken-kolding.dk eller . tlf. 75532755 hvis vi skal pakke noget for dig