Handelsbetingelser

Når du handler hos Tebutikken accepterer du nedenstående handelsbetingelser. 


Bestilling 
Når du angiver en ordre, modtager du en ordrebekræftelse pr. e-mail, (umiddelbart efter at din betaling er gennemført). Når din ordre er angivet, er det ikke muligt at annullere ordren. Dog er det muligt ringe til os på Tlf. 75532755 ved eventuelle fejl eller rettelser. Køb hos Tebutikken giver ingen fortrydelses-eller returret, da købet omfatter fødevarer. 


Køb og betaling 
Betaling Alle priser er i DKK og inkl. moms. Hos Tebutikken er det muligt at betale via tilsendt faktura eller online med følgende: Betaling finder sted med betalings-/kreditkort eller via homebanking. Ved betalings-/kreditkort hæves ordrebeløbet samme dag som ordren ekspederes. 
Så snart ordren er afgivet sender Tebutikken en kvittering/ordrebekræftelse via e-mail til kunden. Tebutikken krypterer alle kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse vigtige informationer under transaktionen via Nets.


Tebutikken tager imod følgende kreditkorttype: 
Dankort / VISA / Mastercard / Maestro / VISA Electron / American Express og JCB, MobilePay m.f.

Forbehold 
Tebutikken tager forbehold for eventuelle forsinkelser og udsolgte varer. Vi gør dog en dyd ud af at imødekommende kundernes forventninger 
I tilfælde af udsolgte varer, vil du hurtigst muligt blive kontaktet af en medarbejder fra Tebutikken, som vil være behjælpelig med alternativer til den udsolgte vare. 


Persondata
Alle oplysninger du giver til Tebutikken (navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse m.v.) vil kun blive brugt til at give dig en bedre service og vil ikke blive videregivet til andre.


Reklamation 
Vil du klage over en vare købt hos Tebutikken, bedes du kontakte os pr. Tlf: 75532755. Såfremt muligt, gerne samme dag.