Klar, Parat, Havestart

Fuglene kvidrer og de lysegrønne blade springer ud. Det er små tegn på forårets snarlige komme og himlen synes en anelse mere blå, end den har været de sidste mange måneder. Hos Sanderhouse mærker vi også forårsfornemmelserne og vi glæder os til at tage hul på de første små syslerier i haven.
Med os ud i foråret, har vi nogle klare favoritter, som passer perfekt til en dag i haven.

 

FORBEREDELSERNE:

Forbered dig på haveturen med denne skønne havealmanak. Udover at indeholde brugbar information om hvordan du opbygger en økologisk have, indeholder den også smukke tegninger der gør dine øjne godt.
Her vil vi vove at påstå, at den er særdeles god at læse, hvis du finder dig en solstråle at nyde, bedst akkompagneret af vores hjemmelavede, forårs-friske iste.

UNDERVEJS:

Denne fine kurv fra det japanske Hachiman, er oplagt når du skal have værktøjer og redskaber med rundt i haven. Vi anbefaler at du lige klemmer en flaske forfriskende iste med ned i kurven….

 

EFTER ARBEJDET ER GJORT:

En dag i haven er balsam for sjælen - men vi kan hurtigt blive enige om, at den ikke ligefrem gør underværker for hænderne… Derfor er vi med tiden, blevet utrolig glade og taknemmelige for dette sæt fra Garderners’ Hand Therapy, som er lige netop dét: terapi for hænderne, ganske velfortjent efter en lang dags arbejde.